4.04.2021 г., 13:41 ч.

Бъди каквато пожелаеш... 

  Поезия » Любовна, Строги форми
298 0 6

Бъди каквато пожелаеш, само

не скривай твоята душа от мен.

И замълчи понякога, но нямо

сърцето ти не ще е всеки ден.

 

Далеч от мене, ако искаш ти,

избягай без проблем в реалността.

Където и да идеш пак с мечти

в съня ми ще се връщаш с красота.

 

Когато тръгваш си, не би могла,

завинаги да си отидеш, знам.

Защото всеки миг добре дошла

си в моя свят и няма да съм сам.

 

Наказвай ме и с мъка ако щеш,

щом след това любов ми отдадеш.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??