6.10.2017 г., 0:45 ч.

Бъди ми пристан 

  Поезия
448 0 6

БЪДИ МИ ПРИСТАН

 

Не ме сравнявай...

с божество.

Не казвай,

че съм най-красива.

Но остани си –

явор-ствол.

И слънчева сълза –

щастлива.

Не ме докосвай...

с миг-лъжа.

Не сей пустини

в мисълта ми.

Около тебе да кръжа –

бъди ми пристан.

Не измама.

И стръмен връх.

И жаден вик.

Промисъл –

капка от безкрая.

В бездънна нощ...

Час пик!!!

Ще бъдем двама...

И след края.

 

© Донка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??