Бъди с нея- мене остави!
Погледни нея, погледни себе си
за мен забрави!
Нека тя да търпи мъката и страданието
което аз изпитах!
Искам да я спра! Да не проваля и тя
живота си, както аз!
Бих й казала:,,Недей,
не бъди с него...много
болка ще ти донесе...’’
Но не мисли, че ако тя
се откаже от теб
моята болка ще спре!Не!
В сърцето винаги ще
бъдеш ти...
тук отляво винаги по малко
ше боли...в главата ще
нахлуат и пак мечти, мечти...
но сега ще кажа ,,Забрави!’’
за да ме по-малко боли!
© ДаяНчеТооо Всички права запазени