20.10.2010 г., 13:07 ч.

Бъди щастлив 

  Поезия » Любовна
686 0 0

Ако трябва да се примиря...

да остана пак сама...

ще го направя...

само да си щастлив накрая...

 

Да... искаше ми се да ме обикнеш...

и в моето малко сърце да надникнеш...

Но ти нямаш никаква вина...

виждам как лесно всичко преодоля...

 

Прекалено ме болеше... за това те обвиних...

но това беше грешка и дълбоко съжалих...

Затварям ти вратата на моето сърце...

макар че ти изцяло го превзе...

© Пламена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??