15.10.2019 г., 23:08 ч.

Бъди вятъра, слънцето, студа и водата 

  Поезия » Свободен стих
529 0 0

Има толкова неща,

които никой не знае

за мен.

 

Толкова ми е приятно,

когато съм навън и е студено,

но онзи лек студ,

от който не треперя.

 

Обичам вятъра.

Кара ме да се чувствам

по- жива от всякога.

 

Когато съм вкъщи

и вали е толкова красиво

и истинско, толкова

истинско, колкото

нищо друго.

 

Леката топлина на

слънчевите лъчи в

студеното време ми дава

точно това, от което се

нуждая - светлината в тунела,

в който ненадейно съм

влязла и се чудя на

къде е изхода.

 

А водата в реки, морета

и океани, тя ме кара да се

надигна от дъното

на емоциите си.

Помага ми да се нося

отгоре, където седи

именно щастието

© Димитрина Ботева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??