20.10.2010 г., 13:09 ч.

Българин 

  Поезия » Гражданска
620 1 2

Българин



Помниш ли ме, родна майко –
блуден син или прогонен?
Чакаш ли ме, бедна майко,
с хляб и сол и дом изконен?

16. 10. 2010 г.

Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??