4.03.2010 г., 11:45 ч.

България! 

  Поезия » Пейзажна
546 0 0

Разгледай се и виж

колко е красиво,

навън има самота

и с всичките си чудеса

тя показва, че е най-добра!

 

Пещери, слънца, дивотии

и много зеленина

има на света, страшна

промяна в нея.

Тя ту се усмихва,

но понякога тъжи...

 

Тя е дива самодива,

тя е вечната добра,

има усмивка на красива жена

и се ядосва като нея!

Това е нашата страна - България!

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??