23.07.2012 г., 14:34 ч.

България 

  Поезия
483 0 1

И колкото далече да отивам,

сърцето ми ще бъде вечно там - 

прегърнало Родопа и Пирина,

и Рила, Странджа, родния Балкан.

 

И колкото и дълго да ме няма, 

аз винаги ще се завръщам там - 

когато само обич ми остава, 

на вас ще избера да я раздам.

 

Във пламъка на моята родина

и в този неин неугасващ чар,

заклевам се, че вечно ще ме има

и винаги ще се завръщам там.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??