България
Някъде зад морета и планини,
красива България цари!
С Рила, Пирин и Стара планина,
най-красивите планини на света.
Там, където Еделвайс расте
и където мечтае да отиде всяко дете.
България е моята родина
и не мога надалече да замина!
- В България живея аз!
Казвам го с пълен глас!
Признавам, че България не е такава наистина, но си има и добри страни :)
© Стефания Всички права запазени