20.06.2013 г., 15:55 ч.

България 

  Поезия » Гражданска
526 0 3

БЪЛГАРИЯ

 

Родино моя,

приказка нежна,

до болка си мила,

до смърт си добра.

Уж малка си била,

а така си безбрежна,

обсипана с хубост

родна страна.

В сърцето си обич

за тебе аз нося

и песен, която

Ботев запя,

че част съм, родино,

от твоята вечност

и малка прашинка

от твоята земя.

© Лиляна Стаматова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??