20.04.2017 г., 12:58 ч.

България 

  Поезия » Гражданска, Акростихове
491 0 1

Боли ли ви, че все в
Ъгъла ни пращат.
Леви и десни кълвачи
Гордостта ни разклащат.
А ние не искаме много –
Родината ни да е щастлива.
Имаме природа красива.
Явор съм аз и мама тук ме е родила.

© Явор Перфанов Всички права запазени

2017

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??