3.09.2007 г., 8:57 ч.

България е древна държава 

  Поезия
2130 0 8
България е древна държава,
която спомен за величие оставя!
Прабългари, траки, славяни
населявали са нашите поляни.

След битка жестока във паметен ден,
врагът се отдръпва жестоко сломен
и кан Аспарух създава тогава
на всички за ужас Велика държава!

Така тя започва живота не лек
в незгоди и радост век подир век
със болка, надежда и вяра стаена,
че ще пребъде в нашта Вселена!!!

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??