10.04.2024 г., 9:23 ч.

България като въздишка 

  Поезия
93 0 0

България като въздишка,

България с разплакан взор

и с политическите мишки

възходът роден е позор.

 

Предателите управляват

с най-криво изкован прогрес,

на дупки цялата държава

сред паразитен интерес –

 

един след друг растат корави

и влюбени във всяка власт,

предателството как се прави

се учат всеки ден в захлас.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??