24.05.2014 г., 19:49 ч.  

Поезия 

  Поезия
415 0 0

 

 

Хълм. Страшен, висок и белязан

от нежни и словесни ръкавели,

по него тихомълком се катери

дума и съблазън.

 

Болка. Разнолика и размита

от викове, целувки и градушка,

събудили поредната вихрушка

и възхита.

 

Течение, прибежище, грамада

от всички уловени резонанси

и всички бледоникакви нюанси

на парада.

 

 

 

 

 

 

 

© Атанас Янев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??