29.11.2006 г., 22:45 ч.

Бъргалско 

  Поезия
525 0 3

 

Дали от може би...

Или пък от защото...

Понеже там не си,

а хванал нейде пряко през просото...

 

И тъй като едва ли,

може да е преваляло,

следи  след теб са останАли

за да би се чуло и видяло...

 

Претичка нивите със слънчозяпа,

Пред теб се Жирнали Шитата...

Тук, там поникнала е ряпа –

явно пак е мислено с краката!

 

Обаче пък погледнато отгоре,

отдолу сме си баш добре!

Имаме си и Златия и Загоре,

планината Дърта, че и море!

 

Кой знай от нас дали е Черно

или на двата континента е клоака...

Мирише си , което си е вЕрно –

или речено с две думи – мамката си трака!

© ШЕМЕТ Тарантупски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??