6.11.2019 г., 21:03 ч.

Бързо ще се срутят и оковите 

  Поезия » Друга
284 0 0

Вие ми кажете, драги зрители,
как да се отскубна от умората.
Хората са истински грабители.
Рухва на надеждата подпората.

Вие разберете, драги зрители,
някъде далече ще пътувате.
Вечер се нуждаем от ценители.
Може ли сега да ни гостуват те?

Вие намерете, драги зрители,
място под небето ни ожулено.
После изпратете ни спасители.
Тясно е в годините потулени...

Вие насочете, драги зрители.
Смело ни водете през тегобите!
Има ли надежда от спасители,
бързо ще се срутят и оковите!

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??