Nov 6, 2019, 9:03 PM

Бързо ще се срутят и оковите 

  Poetry » Other
272 0 0

Вие ми кажете, драги зрители,
как да се отскубна от умората.
Хората са истински грабители.
Рухва на надеждата подпората.

Вие разберете, драги зрители,
някъде далече ще пътувате.
Вечер се нуждаем от ценители.
Може ли сега да ни гостуват те?

Вие намерете, драги зрители,
място под небето ни ожулено.
После изпратете ни спасители.
Тясно е в годините потулени...

Вие насочете, драги зрители.
Смело ни водете през тегобите!
Има ли надежда от спасители,
бързо ще се срутят и оковите!

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??