27.04.2023 г., 16:01 ч.

Бъзикономика 

  Поезия » Хумористична
136 0 0

Вместо експроприация

на експроприаторите

стана експроприатори

на експроприацията.

Широки идеалисти - 

тесни материалисти.

Революционери - 

баш корупционери.

С демони в тандем

барат из джендем.

Не стихия

на родолюбие свястно,

но помия 

от кражбовластие бясно.

Европеизация

е посока

непонятен рай,

афроазиация

е насока 

към известен ад.

Техновъзход

е натюрморт.

От кризите най-опасни

са ценовите ужасни.

Добре, че Христос възкръсна,

в гроба да се не обърне.

 

 

© Венко Василкин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??