25.03.2010 г., 20:42 ч.

* * * 

  Поезия
548 0 0

                                                       Пътят към теб

 

                         Стоя сама и търся пътя,

                          какво да правя аз сама

                          без път дори.

 

                         Виждам път, но дали

                          не е капан, аз не знам.

                          Дори не зная аз къде

                          може да ме отведе

                          този път, дали при теб.

 

                           Продължавам аз да скитам

                          и за други пътища към

                          теб да питам. Скитам ли скитам.

                          Къде е пътят, питам.

© Дидето Стойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??