Пътят към теб
Стоя сама и търся пътя,
какво да правя аз сама
без път дори.
Виждам път, но дали
не е капан, аз не знам.
Дори не зная аз къде
може да ме отведе
този път, дали при теб.
Продължавам аз да скитам
и за други пътища към
теб да питам. Скитам ли скитам.
Къде е пътят, питам.
© Дидето Стойчева All rights reserved.