3.05.2016 г., 22:00 ч.

*** 

  Поезия » Философска, Друга
643 0 0

Бавно угасва денят

в разтворени за обич длани,

тъжно притихват в нощта

грешни души - неразбрани.

 

Ще дойде утрото - еднаквото,

с жадуващи за слънцето очи,

за неуловимото, за странното,

за онова, което знаем само аз и ти.

 

За другото, за истинското и за вечното,

за светлината и страха,

за откровението, за сърдечното,

за самотата, и за обичта.

 

Бавно угасва денят -                                                                                                                           утре сега е далече,

залезът стене - звезда тихо умира, но вече,

ражда се друга звезда.

© Maria Simeonova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??