23.07.2021 г., 11:41 ч.

****** 

  Поезия » Любовна
346 1 0

*******

 

Мълча. Какво да кажа аз не зная!

Подсмихваш се, ала мълчиш и ти.

Всичко свърши! Просто туй е краят!

Без преструвки. Даже без лъжи!

 

Вярвай ми, със друга не опитах!

Та коя ли ще те замени?

Често сам оставах и се питах

дали и тебе като мен боли?

 

Обичах те! Обичах те такава

каквато винаги била си ти!

След любовта единствено остава

болка! Само болка и сълзи!

 

Простих ти аз, но ти не ми прощаваш!

Повярвах ти и вярвам и сега!

Любов на някого когато даваш

не търсиш полза! Търсиш обичта!

 

Сега мълчиш. И аз мълча, така е!

След всичко просто сбогом ти кажи!

Какво ли ще е утре кой ли знае?

Любов и болка! Радост и сълзи!

 

22.07.2021 г.

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??