20.11.2013 г., 20:41 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
492 0 0

спира дъхът ти

и мислиш...

дълго съпреживяваш това,

и после дълго страдаш...

не може да се върне мига,

не може да изпросиш още,

не може да продължиш,

без да се питаш защо,

не може да е нищо,

както беше...

и ти не можеш да останеш...

където не беше...

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??