3.03.2007 г., 20:20 ч.

* * * 

  Поезия
572 0 3
                                               
                                         Плеяда

                 Обичам те!
                 Сърцето ми е в теб.
                 в очите и в ръцете ти.
                 Аз цялата съм в тишината
                 на лятната щастлива нощ.
                 Обичай ме!
                 Душата ти цяла в мен
                 във всеки повик на кръвта ми,
                 във мислите, във дните ми...!
                 Обичай ме сега.
                 О, моля те, обичай ме!
                 Преди да съм усетила невъзможността
                 на своето ЗАВИНАГИ!
                 


                                       

© Женина Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??