16.07.2008 г., 14:10 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
435 0 2

А малкото сърце

на малкия човек

е малката скала

във твойте колела.

 

Опърпани и сухи,

с умора във краката

те ходят по земята,

а хората са глухи

и слепи, неми, боси,

и все живеят в мрака.

 

Как хората умират?

Защо ли те се раждат?

Това говорят всички.

Защо са празни думи,

защо са кухи хора?

© Илия Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??