12.01.2024 г., 14:05 ч.

*** 

  Поезия
86 0 0

На два остри кола 

е вързан животът.

Висят по него 

красиви възможности

захапани

от многоцветни

щипки за пране.

Пясъкът блазни

с преходност

между пръстите.

Докосвам се до хората

сякаш са произведения 

на изкуството.

Един ден ще ми се отнеме

всичко.

Дори и това, което

не е мое...

 

 

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??