Jan 12, 2024, 2:05 PM

*** 

  Poetry
88 0 0

На два остри кола 

е вързан животът.

Висят по него 

красиви възможности

захапани

от многоцветни

щипки за пране.

Пясъкът блазни

с преходност

между пръстите.

Докосвам се до хората

сякаш са произведения 

на изкуството.

Един ден ще ми се отнеме

всичко.

Дори и това, което

не е мое...

 

 

© Миглена Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??