17.11.2019 г., 16:35 ч.

*** 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
680 0 0

Душата ми е платно, 

А ти рисуваш августовски слънчогледи. 

Докосваш тялото ми-

Пламва огън, 

И някак зимата остава надалече, 

И Нищо не ми пречи, абсолютно нищо.. 

Да дишам такава - освободена, 

Целувай дълго тленното ми тяло,

докосвай бавно, 

Аз вече станала съм вечност. 

© Maria Radeva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??