Nov 17, 2019, 4:35 PM

*** 

  Poetry » Love, Free verse
683 0 0

Душата ми е платно, 

А ти рисуваш августовски слънчогледи. 

Докосваш тялото ми-

Пламва огън, 

И някак зимата остава надалече, 

И Нищо не ми пречи, абсолютно нищо.. 

Да дишам такава - освободена, 

Целувай дълго тленното ми тяло,

докосвай бавно, 

Аз вече станала съм вечност. 

© Maria Radeva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??