13.04.2018 г., 1:33 ч.  

Цар Борис III 

  Поезия » Друга
656 1 0

Два пъти покръстен.

Два пъти погребан.

За България дишал.

За България живял.

От народа обичан.

Обичал народа.

С царя бил цар.

С овчаря – овчар.

На България син.

Достоен, любим!

 

Два пъти покръстен.

Два пъти погребан.

Останал безгробен!

Останал безкръстен!

Но не и забравен!

Не и забравен!

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Вечна памет на Цар Борис III Обединител!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??