Apr 13, 2018, 1:33 AM  

Цар Борис III 

  Poetry » Other
661 1 0

Два пъти покръстен.

Два пъти погребан.

За България дишал.

За България живял.

От народа обичан.

Обичал народа.

С царя бил цар.

С овчаря – овчар.

На България син.

Достоен, любим!

 

Два пъти покръстен.

Два пъти погребан.

Останал безгробен!

Останал безкръстен!

Но не и забравен!

Не и забравен!

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Вечна памет на Цар Борис III Обединител!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??