Царят
Цар Алкохол ме вика
да ми шепне на уше.
Цар Алкохол ме зове
да ме цунка по челце.
Цар Алкохол е ебати пича,
аз го обиждам, той ме обича.
Джек Лондон знае -
и Белия зъб пие.
На мен ми се струва,
че и аз не се преструвам.
(Пия и бушувам.)
джудека
10.11.2013
© Братан Всички права запазени