22.10.2009 г., 23:07 ч.

* * * 

  Поезия
461 0 4

Душата ми е незаглъхваща камбана,

която носи късче късно ехо...

Ослушах се! Нима съм оглушала?!

 

Щом нейните молитви беззаветно

не ще останат чути в битието?

 

Душата ми е късче от небето,

където често се надбягват ветровете.

Ослушах се! Нима съм ослепяла?

 

Та... все не мога да усетя свободата...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??