8.05.2019 г., 13:05 ч.

Целуната сълза 

  Поезия » Друга
382 3 6

Виж... езеро кристално синьо,

една отронена сълза.

Прозрачните води изпила,

една любов в една душа.

 

На дъното му пресушено,

поседнало едно сърце.

Целунало сълзата смело,

отплавали в спокойното море.

© Цветето Б. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??