2.12.2008 г., 12:48 ч.

Целуни ме в дъжда 

  Поезия » Любовна
3888 0 4



Целуни ме диво в дъжда,
завърти ме във приказен танц,
пий от устните сладък нектар,
на дъждовните капки не давай шанс.
Върху тялото мое покрий с устни
всяко мокро местенце - не спирай,
докосни ме със нежност и страст,
тази луда наша любов не умира.
Целуни ме диво в дъжда,
пресушавай ме - с устни обвий ме,
как не искам да спира това
наше бясно препускане в дивото.
И в дъждовния танц ще сме двама,
ще се смеем  и лудо ще тичаме,
моя дива любов, моя радост желана -
във дъжда ти прошепвам "Обичам те!".

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??