5.08.2011 г., 15:39 ч.

Целувай 

  Поезия » Еротична
1459 0 1

Целувай

 

Целувай, да усетя топлите ръце в нощта,
целувай, да намеря страстта гореща
във въздуха мек и нежен.
Целувай, да усетя дъха ти,
ухание канела в лятната нощ.

Покажи ми море от мечти,
разкрий ми тайните си.
Милиметри ни делят,
целувай, да стопим леда -
милиметри до целта.

Две тела, безсрамни в нощта,

тръпнещи в екстаз,
в горещата, нашата нощ -
само ти и аз...
Нежно нокти по гърба играят,
напомнят за страстта гореща,
и преплитат се погледи грешни,
без думи, без мисли -
                         ... мечти рисуват те!

 

 

 

22.01.2011г.

© Елица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??