19.04.2007 г., 11:52 ч.

Целувай ме... Не говори ми. 

  Поезия
2833 0 36


Целувай ме...
Не говори ми.
Не са ни нужни думите сега.
Дори не казвай мойто име,
към моето сърце склони глава.
Целувай ме...
И ме погалвай.
Разпалвай тихичко страстта.
Във буря силна ме превръщай
и път ми дай към теб в нощта.
Целувай ме...
И ме изпивай.
Сърцето с чувства,
като чашата с вода.
Очите блеснали изпивай
... в тях огънят се разгоря.
Целувам те...
Не са ни нужни.
Ни думи, жестове, цветя.
Запален огън – любовта ни
е всичко в нашите сърца.
Целувай ме...
Целувам те...
Безмълвни.
Спокойни с тебе след милувки.
Наднича лунен лъч случаен

и ни дарява със целувка.

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??