15.02.2009 г., 0:13 ч.  

Целувам... Целувай 

  Поезия » Еротична
1469 0 24

 

Целувам очите ти,

в които

потопил си ме цяла.

Устните ти целувам,

в които съм жажда.

Целувам пръстите

на ръцете ти,

които

с много страст

покоряват.

 

Целувай очите ми,

които

като светлина на утро

изгряват.

Устните ми целувай

и изпращай им

жажда.

Целувай пръстите

на ръцете ми,

които са те създали.

 

Целуни

очите ми.

Устните.

Дланите.

Угаси ме

с любов.

Изгарям!

 

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??