Целувам очите ти,
в които
потопил си ме цяла.
Устните ти целувам,
в които съм жажда.
Целувам пръстите
на ръцете ти,
които
с много страст
покоряват.
Целувай очите ми,
които
като светлина на утро
изгряват.
Устните ми целувай
и изпращай им
жажда.
Целувай пръстите
на ръцете ми,
които са те създали.
Целуни
очите ми.
Устните.
Дланите.
Угаси ме
с любов.
Изгарям!
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.
С МНОГА УВАЖЕНИЯ!!!!!!!