9.04.2021 г., 1:14 ч.

Целуване жадуват топли устни 

  Поезия » Любовна, Еротична
883 3 2

За теб ръцете ми ще са лиани.

Виж, пръстите ми са цветя уханни!

По- нежно и от ангелско перце

докосват тялото ти меко длани.

 

Косите ти и свежото лице

погалват чувствата ми замечтани

и чувам тупкащото ти сърце,

ти крехка си ми като яйчице.

 

Очи притворила си до омая...

Целуване жадуват топли устни -

и колко са от всеотдайност вкусни,

да го опиша с думи аз не зная.

 

Но думите са толкова излишни,

щом дар са твоите блага всевишни.

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??