25.04.2010 г., 18:48 ч.

Целувка 

  Поезия » Любовна
917 0 3

 

 

Целувка

 

Хладният пясък на моето утро събрал е стъпки на влюбени.

Бризът на глътки спира дъха ми, търсейки път помежду ни.

Изгревът нежно се спуска под миглите с привкус на сладост черешова.

Порите, жадно попили дъха ни, търсят допира с себе си...

 

 

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??