Apr 25, 2010, 6:48 PM

Целувка 

  Poetry » Love
909 0 3

 

 

Целувка

 

Хладният пясък на моето утро събрал е стъпки на влюбени.

Бризът на глътки спира дъха ми, търсейки път помежду ни.

Изгревът нежно се спуска под миглите с привкус на сладост черешова.

Порите, жадно попили дъха ни, търсят допира с себе си...

 

 

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??