10.07.2012 г., 14:36 ч.

Целувка 

  Поезия » Друга
840 0 8

Целуна ме слънцето...

и се усмихна в мен

жената.

Къде ли дълго се е крила?

Навярно съюзена е била

със самотата

и от горчивото кафе е пила.

Или пък

в нощите безлунни

за знак се е надявала...

Дочакала е все пак

утрото,

щом всичко продължава.

Целуна ме слънцето...

 

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??