Целуна ме слънцето...
и се усмихна в мен
жената.
Къде ли дълго се е крила?
Навярно съюзена е била
със самотата
и от горчивото кафе е пила.
Или пък
в нощите безлунни
за знак се е надявала...
Дочакала е все пак
утрото,
щом всичко продължава.
Целуна ме слънцето...
© Мариана Вълкова All rights reserved.