10.02.2019 г., 10:00 ч.

Целувка 

  Поезия » Философска
539 2 1

                Целувка

 

Целувам нежно моята любима жена,

устните ни се сливат сега в целувка.

Едно вълшебно усещане, една милувка

нежна, понякога страстна,това е Любовта!

 

Целувам моята майка, най-близката жена,

тя ме е родила, отгледала с  обич и топлота.

Всеки ден, в късна доба и в ранен час,

тя мисли за нас, живее с мисълта за нас!

 

Целувам мойте синове, мойте деца,

две момчета мой, с красиви лица. 

Не са до мен но те са ми в съня,

нося ги в сърцето, в моята душа!

 

Целувам старата икона на моята стена,

с молба към Бога за здраве и доброта.

Да има вяра в нас, в душите ни и сърца,

да бди и закриля нас и близките ни хора!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??