Целувам нежно моята любима жена,
устните ни се сливат сега в целувка.
Едно вълшебно усещане, една милувка
нежна, понякога страстна,това е Любовта!
Целувам моята майка, най-близката жена,
тя ме е родила, отгледала с обич и топлота.
Всеки ден, в късна доба и в ранен час,
тя мисли за нас, живее с мисълта за нас!
Целувам мойте синове, мойте деца,
две момчета мой, с красиви лица.
Не са до мен но те са ми в съня,
нося ги в сърцето, в моята душа!
Целувам старата икона на моята стена,
с молба към Бога за здраве и доброта.
Да има вяра в нас, в душите ни и сърца,
да бди и закриля нас и близките ни хора!
© Валентин Миленов All rights reserved.