30.08.2019 г., 23:59 ч.

Целувка 

  Поезия » Любовна
903 4 1

Целуна ме морето
с очи зелено-сини.
Любовта е където
няма нужда от рими...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??