30 ago 2019, 23:59

Целувка 

  Poesía » De amor
891 3 1

Целуна ме морето
с очи зелено-сини.
Любовта е където
няма нужда от рими...

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??