Aug 30, 2019, 11:59 PM

Целувка 

  Poetry » Love
890 3 1

Целуна ме морето
с очи зелено-сини.
Любовта е където
няма нужда от рими...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??