24.09.2007 г., 10:50 ч.

Целувка сред Хаос... 

  Поезия
830 0 4

" На Съпругата ми "

 


Крила разкъсват копнежа...

отвъд тъмно синьо небе...

Прегръдка от лилави цветове...

целувка сред хаос и ветрове...

 


С поглед световете улових...

отвъд света на мисълта...

Белотата дори... червена е тя,

а росата с вечния вкус на деня.

 


Малко странен днес е денят...

думи водят към безкрая...

към реалност от страст...

Пожелай си лице... и тръгни...

 


Изгрев от пурпур в Сърцето...

залез сред бели ехтящи вълни...

Ще бъда вечния смях на зората...

светлината от лицето докосната...

 


Света е само сянка споделена...

на Любовта ни... забранена...

Вечността е болка и смях...

сцената получи своя спектакъл...

 


Целувка върху нежни очи...

Целувка сред сини лъчи...

 

... Ти дари ми последния валс

 

... Ти сбъдна мойте мечти!!!

 

 

 

 

 

© Пламен Йовчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??